Hej! Ja sam Maja, imam 27 godina i po struci sam fizioterapeut. Kao dijete trenirala sam karate, kasnije je na red došla salsa, a u zadnje vrijeme najviše vremena posvećujem HIIT treninzima. Smatram kako naše biće ne čini samo tijelo pa tako nastojim raditi na sebi i kroz duhovnu literaturu. Kao fizioterapeutkinja smatram da je djecu od najranije dobi potrebno usmjeravati ka dodatnoj tjelesnoj aktivnosti. Vjerujem da bi se na taj način smanjila trenutno rastuća stopa deformacija kralježnice, a ujedno i podigla kvaliteta života jer najviše navika prema kojima u kasnijem životu djelujemo, usvajamo kao djeca.

Hej! Moje ime je Luka i jedan sam od osnivača funkcionalnih i ljetnih kampova za djecu i mlade. Imam 22 godine, a po zanimanju sam fitness trener. Roditelji kažu da sam prije počeo trčati nego hodati. Znam, ni meni nije jasno. 😅 Od malih nogu sam u sportu, okušao sam se u raznim sportskim aktivnostima, a svoju sklonost trenutno pokušavam prenijeti na djecu i mlade. Volim putovati i upoznavati nove ljude. Slobodno vrijeme koristim za boravak u prirodi, čitnje knjiga i druženje s prijateljima.

Bok! Moje ime je Elena i imam 21 godinu. Po zanimanju sam medijski stručnjak, a u slobodno vrijeme čitam autobiografske i duhovne knjige, istražujem prirodu i putujem. Moj život svakodnevno obogaćuju moji prijatelji, životinje i djeca. Sudjelovala sam na brojnim kreativnim i edukativnim radionacama i time stekla prekrasna i korisna iskustva u radu s djecom.

Cao! Ja sam David, imam 22 godine i jedan sam od trenera u našem kampu. Svoje “tinejđerske” godine proveo sam trenirajući na travnjacima, pa sam tako nekoliko godina u Sloveniji proveo kao prvo i drugoligaški igrač. Trenutno sam zbog ozljede van terena, a vrijeme između odlučio sam posvetiti staroj ljubavi, glazbi! Inače se smatram veoma aktivnom osobom, no ako me ovih dana želite pronaći, to možete učiniti online na fortniteu ili u sobi gdje volim skladati svoje misli.

Hola! Ja sam Filip, imam 23 godine i student sam fizioterapije. Svoje znanje koristim u radu s djecom i mladima u našem kampu. U slobodno vrijeme rekreativno se bavim biciklizmom, odbojkom i košarkom, a veliku strast pronašao sam u pirografiji (crtanje po drvetu pomoću užarene žice).

Bok! Moje ime je Magdalena, imam 23 godine i studentica sam inženjerstva okoliša. Godinama sam trenirala odbojku, a u slobodno vrijeme rekreativno se bavim fitnessom, obožavam trčati i boraviti u prirodi. Volim raditi s djecom u našem kampu, nastojim ih animirati te potaknuti na usvajanje zdravih navika već od malih nogu. Uz puno zabave i smijeha svladavam svaki zadatak te izazov pred kojim se nađem.

Bok! Moje ime je Filip i imam 22 godine. Student sam četvrte godine sigurnosti i zaštite na radu. Volim aktivan način života, stoga slobodno vrijeme provodim u teretani, na planinarenju i penjanju po stijenama. Uživam u druženju i komuniciranju s djecom, zato što sam i osobno pomalo zvrkast baš poput njih. Od malih nogu treniram i igram nogometom koji me naučio kako biti požrtvovan, nesebičan, ali i timski igrač.